Grdeličko leto 2023. počeće 14. jula i trajaće do 28. jula. Kako je najavio direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić manifestacija će početi velikim koncertom Leksington benda na trgu u Grdelici.

“Grdelička regata održaće se 16. jula sa početkom u 11:59 minuta od Plavog mosta u Grdelici do Dobrotina. Prevoz za učesnike regate do starta i Dobrotina je obezbeđen i besplatan, kao i ručak sa pićem za sve učesnike. 16. jula, u večernjim satima, u 20:00 časova, na bazenu u Grdelici, biće održan i Moto skup Grdelica, kao i rok koncert grupe Flešbek (Flashback)“, kazao je Trivunić.

Kako je dodao, program će se nastaviti na trgu u Grdelici i 18. jula biće održano Grčko veče, uz grčku muziku koju će izvoditi Gogi Laguna. 19. jula biće održan Sajam vina Grdelica , kao i i koncert Bode & Ivana. 21. jula koncert Milana Dinčića Dinče. 22. jula nastupa Leskovački crkveni ansambal “Branko” 25. jula koncert Zoran i Marija.

Dom kulture u Grdelici

Grdeličko leto se završava 28. jula nastupom estradne zvezede Mirze Selimovića.

“Pozivam sve ljude dobre volje, koji vole da se druže, vole dobru zabavu, dobru muziku da dođu i posete koncerte i manifestacije koje će biti održane u Grdelici”, rekao je Trivunić.

Režim saobraćaja u danima kada se održavaju koncerti biće izmenjen od 17 do 01 čas posle ponoći. Sledeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: 1. ulica 29.novembra do ulice Milentija Popovića, 2. Đorđa Veličkovića do raskrsnice sa pijacom. 3. Trg Maršala Tita do raskrsnice sa autobuskom stanicom.

Pročitajte i https://seserbianews.rs/preko-200-ucesnika-na-grdelickoj-regati-plovilo-je-juznom-moravom-camcima-improvizovanim-plovilima-gumama/.