Novosadski ženski bend The Frajle najavljuje svoj povratak u Niš nakon devet godina. Koncert će se održati u četvrtak, 21. marta, od 20 sati, u niškom Domu Vojske. Ova regionalna turneja obeležava čak 15 godina rada benda, a za manje od mesec dana prodato je 70% karata, što potvrđuje veliko interesovanje publike.

Tri magične devojke iz benda, Jelena, Nataša i Nevena, odlučile su da osvoje Balkan, a njihova muzika, koja magično menja svet, naišla je na oduševljenje publike i kritike. Sudeći po prodaji karata i neprestanom interesovanju, The Frajle nastavljaju širiti svoj vajb i kvalitetnu muziku.

U PR timu benda kažu: “Novi album koji treba da ugleda svetlost dana krajem februara i turneja koja sledi nakon toga prilika je da se “The Frajle” uživo druže sa svojom publikom. Kvalitetne pesme i dobar vajb, na koje je publika navikla kad su Frajle u pitanju, nastavlja se i na novom albumu koji će publiku podsetiti na sve dobre stvari koje muzika može doneti ako iza njih stane emocija i duša, a Frajle svoje pesme pišu – dušom!”

Bend sa svojih 7 studijskih izdanja ima jedinstveni autorski pečat koji se čuje u numerama „Ich liebe dich”, „Štiklice”, „Fina”, „Kad se ljubimo”, „Ljubav na dar”, „Tamburaši”, ali takođe sa obradama drugih izvodjača, ovaj bend svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na najoriginalniji način mogu izneti pesme kao što su „Meni trebaš ti” ili tradicionalne pesme kao što su „Jovano Jovanke”, te “Tri metera somota” ili “Evo banke, cigane moj” .
Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, te kao muzičku podršku imaju najbolje muzičare iz regiona.

Ulaznice za koncert, po ceni od 1.600 dinara za balkon i 1.800 dinara za parter, mogu se nabaviti u knjižarama Indigo, Delfi, Hijeroglif, agenciji Big Star travel, OMV pumpama, kao i onlajn na sajtu Tickets.rs. Ne propustite priliku da uživate u magiji muzike sa The Frajle!

Pročitajte i Učenici Muzičke škole iz Niša oduševili prolaznike u Obrenovićevoj ulici.