Sajam za penzionere u Nišu

U Oficirskom domu u Nišu održaće se Sajam za penzionere 9. i 10. marta. U sklopu sajma, penzioneri će imati priliku da istraže raznovrsne izložbene štandove, uživaju u pratećem muzičkom programu, učestvuju u radionicama i dobiju informacije o socijalnoj zaštiti, pomoći i nezi u kući, volontiranju, zdravoj ishrani, sportu, rekreaciji, pravnoj zaštiti, putovanjima i mnogim drugim temama.

Posetioci će moći da iskoriste besplatne preglede, uključujući kontrolu vida, merenje krvnog pritiska i analizu nivoa šećera u krvi.

Organizatori su najavili da će tokom dvodnevnog događaja penzioneri imati priliku da se upoznaju sa radom gradskih institucija, organizacija, udruženja građana, pojedinaca i firmi koje doprinose poboljšanju kvaliteta života starijih građana. Sa fokusom na lokalne i nacionalne opcije, penzioneri će moći da se informišu kroz različite programe, sadržaje i pogodnosti.

Izlagači će predstaviti svoje usluge iz različitih oblasti, uključujući farmaceutsku industriju, banke, osiguravajuća društva i prehrambenu industriju, sve sa ciljem poboljšanja kvaliteta života starije populacije.

Sajam za penzionere u Nišu

Sajam za penzionere predstavlja jedinstvenu priliku za sticanje korisnih informacija, povezivanje sa lokalnim institucijama i firmama, te uživanje u raznovrsnim sadržajima.

Na Sajmu za penzionere, posetioci će moći da se posavetuju sa stručnjacima o značaju očuvanja zdravlja, finansijskim planiranjem za penzionerske godine, kao i da pronađu informacije o raznim aktivnostima i kursevima prilagođenim njihovim interesovanjima. Osim toga, izlagači će predstaviti proizvode i usluge prilagođene potrebama starije populacije, a posetioci će imati priliku da iskoriste i besplatne medicinske preglede. Sajam se takođe ističe kao prostor za promovisanje međugeneracijske solidarnosti i razmene iskustava.

Podršku devetom Sajmu za penzionere pružaju Banka Poštanska štedionica kao generalni sponzor i Dunav osiguranje kao sponzor, naglašavajući važnost manifestacije u unapređenju kvaliteta života starije populacije. Ovaj događaj, osmišljen pod sloganom “Za bezbrižnu starost”, ima za cilj ne samo pružanje korisnih informacija i usluga, već i stvaranje prostora za kvalitetno provedeno slobodno vreme, druženje i zabavu penzionera.

Pročitajte i Besplatno kuglanje za niške penzionere: Rekreativno kuglanje kao energija trećeg doba.