Tokom nedelje AIESEC-a u Nišu mladi će imate prilike da učestvuju u različitim aktivnostima, saznaju više o AIESEC organizaciji, upoznaju se sa konceptom IT-ja, čuju iskustva mladih koji su završili praksu u organizaciji AIESEC-a.

Sastanak lokalne kancelarije otvorenog tipa, 27.04. Ekonomski fakultet Niš sala 2, 18 časova

Mladi će imati prilike da se približe nama, da čuju šta mi tačno radimo i koje veštine smo razvili tokom vremena. Takođe, moći će da osete kulturu naše organizacije, jer se ovi sastanci tradicionalno održavaju svakog drugog četvrtka gde imamo mogućnost da čujemo napredak svakog departmana, a nakon toga uvek odemo na druženje. Član može da postane student bilo kog fakulteta.

Prijavna forma na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWBdchPu51y-ypuuigTGFZttUyFLhYUbbghonjODhR62Qezw/viewform

Uvodna radionica za projekat o IT-ju: Technology challenge: Aplikacija za 45 minuta, 28.04. Naučno.tehnološki park 18 časova

Kao najava za projekat koji će se održati tokom leta, organizujemo uvodnu radionicu gde će mladi imati prilike da se upoznaju sa konceptom IT-ja. Ova radionica je prava prilika za mlade koji vole izazove i informacione tehnologije. Učesnici mogu biti srednjoškolci i brucoši koji ne moraju imati prethodno zanje iz IT-ja.

Prijavna forma na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFhUpZrI1JB9n0RwDXagW5eyQN9L0WZSdooI0xS8CaQVLWpw/viewform

Događaj o praksama: Put oko sveta za 80 minuta, 29.04. Filozofski fakultet NIš sala 36, 15 časova

Praksa je nešto što nekog zna da izdvoji prilikom odabira posla! AIESEC prakse su dostupne tokom cele godine, pa, zašto ovog leta ne bi izabrali nešto drugačije? Na događaju, mladi će imati prilike da čuju iskustva naših praktikanata koji su se vratili sa prakse, zašto su se odlučili za AIESEC praksu i koje veštine su razvili. Takođe, naš član će održati edukaciju Kako preći iz hoću u mogu vođenu ličnim primerom. Na praksu može otići osoba između 18 i 30 godina.

Prijavna forma na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-bRGOosLhRX7zUb66P5APH8T0eB1W4INKccJoQGkPBP3xhA/viewform

Pročitajte i Održan dijalog mladih sa Kabinetom gradonačelnice Niša: Mladi govorili o vršnjačkom nasilju, bezbednosti, rodnoj ravnopravnosti.