default

U petak 10. februara, tačno 6 meseci pre početka glavnog, programa predstojećeg internacionalnog Nišville jazz festivala, počinje pretprodaja Kompleta ulaznica za Nišvile 2023, koji će biti održan od 10. do 13. avgusta u Nišu. 

Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festvalskom prostoru (Earth & Sky stage – Plato niške Tvrđave )iznosi 2.500 dinara za parter i bočne tribine, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica! To praktično znači da će najbrži i najverniji poštovaoci festivala imati mogućnost da prate 25 vrhunskih koncerata za samo 100 dinara po nastupu!

Candy Dulfer Nisville
Foto: Nišville jazz festival

Inače, dnevna karta za Nišville 2023 će neposredno pred festival koštati 2.500 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

Za deset dana ukupnog trajanja festivala (uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača!

Od 10. februara Kompleti ulaznica za Nišville 2023 mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs  

Prodajna mesta https://www.tickets.rs/partners

Pročitajte i “Nišvil” ostaje u Nišu i ove godine.