Foto: Grad Niš

Osam porodica iz naselja Pasi Poljana kojima su se kuće srušile na klizištu 2006. godine, potpisalo je ugovor o vlasništvu kuća i time trajno rešilo problem svojine i krova nad glavom

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski im je zahvalila na strpljenju za 17 godina neizvesnosti od kada su im Vlada Republike Srbije i Grad Niš napravili i dali na korišćenje. Gradonačelnica je podsetila da je to pitanje pokrenuto na jednom prijemu građana.

Cekić Ljubiša, jedan od meštana Pasi Poljane, koji je dobio ugovor o vlasništvu kuće, zahvalio je gradonačelnici na velikom naporu da dovede do kraja dugogodišnje iščekivanje i problem trajno reši.

Mirjana Cvetković, posle potpisivanja ugovora o svojini rekla je da je neizmerno srećna i da se strpljenje isplatilo jer je prijem građana kod gradonačelnice pokrenuo rešenje životnih problema osam porodica koje su od danas vlasnici objekata.

Pročitajte i Uređuje se prostor kod Beogradske kapije: “Plato kod Beogradske kapije služiće i kao prostor za održavanje kulturnih manifestacija”.