Mediji

Imate onlajn medij, redovno objavljujete kvalitetan sadržaj, ali i pored novinarski perfektnih tekstova i fotografija vaš sajt ne stiže do šire publike? Bez brige – ovo je potpuno očekivan problem u konkurenciji od preko 1500 registrovanih onlajn medija u Srbiji. Mi smo tu da vam pomognemo da ga rešite – besplatno!

Prijavite se do 26. januara na naš program podrške za bolju vidljivost informativnih onlajn medija. Najkasnije do 5. februara odabraćemo 5 internet medija iz Niša koji će dobiti:  

  • SEO analizu i smernice za aktivnosti koje će dovesti do boljeg Google rangiranja
  • obuku o vođenju naloga i kreiranju novih formi za društvene mreže 
  • obuku o oglašavanju na društvenim mrežama
  • FB i Instagram kampanje u vrednosti od $100
  • konsultacije sa novinarima i stručnjacima digitalnog marketinga  

Tri jednodnevne radionice sa dugogodišnjim novinarima i stručnjacima u oblasti digitalnog marketinga biće organizovane u februaru, martu i aprilu, a između tih termina zajedno ćemo pratiti porast vaše popularnosti na mrežama i posećenosti sajtova.  

  • Radionica 1 – naučićete kako da efektnije vodite FB i Instagram naloge, kojim formama društvene mreže poklanjaju najveću pažnju i kako da ih kreirate – sve to uz zajedničko osmišljavanje i pokretanje FB i Instagram kampanje ($30 po mediju)
    • *svaki predstavnik će za “domaći zadatak” na oglašavanje svog medija potrošiti još $70 
  • Radionica 2 – saznaćete kako da pratite analitiku i iskoristite informacije koje vam pruža, zašto vas dobar SEO gura visoko u pretragama i šta je to uopšte. Najvredniji deo našeg programa jeste SEO analiza svakog sajta zasebno – saznaćete šta konkretno koči bolje rangiranje vašeg sajta i dobiti jasna uputstva kako da to prevaziđete. Neke nedostatke rešićemo zajedno na licu mesta. 
  • Radionica 3 – nakon što ste primenili naučeno sa prve dve radionice i odradili svoj “domaći”, predstavićete nam rezultate našeg zajedničkog rada – koliko smo udruženo povećali broj pratilaca na mrežama i posetilaca na sajtu.

Ne propustite jedinstvenu priliku da svoj sajt odvedete do više posetilaca, a vaše tekstove do veće publike! 

Prijavite se jednostavnim popunjavanjem formulara, a za više informacija obratite se koordinatorki projekta “Bolja vidljivost informativnih onlajn medija” Maji Kostić mejlom na adresu udruzenjenovinarakrug@gmail.com. 

Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Media i Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD, već isključivo autora.