Foto: Oldtimer klubu u Nišu

Niš je domaćin oldtimer Distinguished Gentleman’s Drive koji se organizuje u više od 60 država u svetu i preko 200 gradova. Skup je humanitarnog karaktera i ima za cilj skretanje pažnje na maligne bolesti kod muškaraca. Vozači će ispoštovati elegantni dres-kod.

Ova manifestacija se u Nišu organizuje drugu godinu za redom , a okupljanje vozača planirano je za 24. septembar u 10 časova ispred cafea Vespa u Nišu, nakon čega sledi defile ka Sokobanji.

Foto: Oldtimer klubu u Nišu

“U okviru ove manifestacije, automobili će biti izloženi na šetalištu od 14 do 17 časova, a pored doze elegancije koje imaju starovremska vozila, i samo vozači će ispoštovati elegantni dres-kod, a sve u svrhu skretanja pažnje na maligne bolesti kod muškaraca, za koje je ovaj pokret za 12 godina skupio više od 45 miliona dolara”, kazali su organizatori.

Iz Oldtajmer kluba Nišu pozvali su sve vozače da im se pridruže, podrže ih i doniraju sredstva za unapređnje lečenja raka prostate.

Foto: Oldtimer klubu u Nišu

“Pozivamo sve ljubitelje i ljude dobre volje da pomognu da se iz Srbije još jednom pošalje divna slika u svet”, kažu u Oldtimer klubu u Nišu.

Pročitajte i NURDOR organizuje najveću prodajnu izložbu dečijih crteža u više od 20 gradova u Srbiji kao pomoć deci oboleloj od raka.