Foto: Facebook Dragan Milić

Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu, dr. Dragan Milić, izneo je informaciju da je protiv ove medicinske ustanove podneta još jedna krivična prijava. Prema njegovim rečima, zaposleni na Klinici su već dali iskaz policiji u vezi sa ovim slučajem.

Dr. Milić je putem svog Fejsbuk profila obavestio javnost da je anonimna krivična prijava podneta zbog, kako tvrdi, “video-nadzora na Klinici koji navodno nije deo mreže video-nadzora Univerzitetskog kliničkog centra Niš”.

“Danas je rukovodstvo Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš dalo još jedan iskaz pripadnicima policije povodom anonimne krivične prijave. Optuženi smo da video nadzor na klinici nije deo mreže video nadzora UKC Niš'”, napisao je Milić na svom Fejsbuk profilu.

On ističe da je video nadzor na klinici deo projektne dokumentacije od vremena kada je zgrada klinike otvorena 2014. godine. Milić dodaje da je Klinika uvek poslovala u skladu sa zakonom i da će tako nastaviti.

“Imamo sve neophodne dozvole u skladu sa zakonom i propisima. Jedina stvar koju nemamo su liste čekanja”, istakao je Milić.

Pročitajte i Klinika za kardiohirurgiju u Nišu pod pritiskom: “Pokrenut postupak zbog naučno-istraživačkog rada u vreme vanrednog stanja.