Na Ekonomskom fakultetu u Nišu će, u sredu, 24. maja, biti organizovan jedinstven događaj, koji se tradicionalno održava već 18. put. U pitanju je Inovacioni seminar “Trgovinska diplomatija” koji studentima omogućava da usavrše svoje veštine u oblasti pregovaranja i sklapanja kupoprodajnih ugovora.

“Svi studenti treće i četvrte godine koji su zainteresovani za učešće u okviru timova, mogu se prijaviti putem ovog formulara, nakon čega će biti kontaktirani i upućeni u detalje projekta. Zadatak studenata će biti da učestvuju u procesu pregovaranja (strana koja prodaje i strana koja kupuje)”, kažu organizatori.

Događaj organizuju prof. dr Sreten Ćuzović i prof. dr Svetlana Sokolov Mladenović u saradnji sa Studentskim parlamentom Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFcrcHH7yjz59TG3GV3e8EqK7YyP0RuDWNqwP9pIsTaPJnXw/viewform.

Pročitajte i Održan dijalog mladih sa Kabinetom gradonačelnice Niša: Mladi govorili o vršnjačkom nasilju, bezbednosti, rodnoj ravnopravnosti.