Foto: pixabay.com

Nakon kratke pauze, irska aviokompanija Ryanair najavljuje ponovno uspostavljanje direktnih letova iz Niša za Stokholm. Prema informacijama portala Fly from Niš, Ryanair planira početak letova od 15. marta, pružajući redovne linije ka Stokholmu tokom cele godine. Avioni će sletati i poletati iz Niša svakog petka i nedelje tokom zimske sezone, dok će raspored letova biti prilagođen tokom letnjeg perioda, sa letovima svakog ponedeljka i četvrtka.

Cene karata za ovu traženu destinaciju kreću se već od 22,91€ i mogu se lako nabaviti putem zvaničnog sajta aviokompanije. Pored online opcija, karte su dostupne i za kupovinu u holu aerodromske zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš, kao i kod ovlašćenih turističkih agencija specijalizovanih za prodaju avio-karata.

Osim Stokholma, od 2. juna Ryanair će proširiti svoju ponudu letova iz Niša, uključujući destinacije kao što su Beč, Malta i Krf.

Ova nova ruta pruža putnicima iz Niša praktičnu opciju za direktno putovanje do Stokholma i drugih evropskih destinacija, čineći Ryanair još jednim ključnim partnerom u vazdušnom saobraćaju iz ovog regiona.

Izvor: Fly from Niš