Koncertna promocija novog albuma benda RITAM NEREDA – “Novo doba” u Nišu je zakazana za subotu 21. oktobar 2023. godine u 21h klubu O2/Oxygen.

“Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova Ritam nereda na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine. Album je naišao na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili”, kažu organizatori.

Ulaznice su u pretprodaji od 21. septembra u agenciji Clock Travel (Trg Republike 6) po ceni od 1200 dinara, dok će na ulazu ukoliko ih ostane koštati 1500 dinara.

RITAM NEREDA je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals. 

Zapratite Instagram stranicu kluba kluba O2/Oxygen https://www.instagram.com/oxygen_event_club/ i saznajte koji sve bendovi dolaze u Niš u narednom periodu.

Pročitajte i Udruženje mladih umetnika OUT: “Mladima fali kultura koja potiče od njima sličnih”.