Foto: Sportski centar Pirot

Tradicionalni Spust gumama na Nišavi u Pirotu održaće se u subotu (12. avgusta 2023. godine). Organizator događaja Sportski centar Pirot pozvao je sve da im se pridruže u ovoj uzbudljivoj avanturi.

“Pripremite se za nezaboravno iskustvo na vodi! Tradicionalni spust gumama na Nišavi u organizaciji Sportskog centra Pirot se približava i ne možemo da dočekamo da podelimo ovu uzbudljivu avanturu sa vama”, kazali su organizatori.

Kako su dodali svi zainteresovani moraju da se prijave za spust , a to mogu da učine na blagajni zatvorenog bazena u Pirotu i da tom prilikom i rezervišu gumu.

“Obavezno ponesite važeću ličnu kartu ili drugi lični dokument radi prijave. Prijava i rezervacija gume su obavezni. Okupljanje je planirano za 11:00 časova ispred Zatvorenog bazena. Molimo vas da stignete najmanje 15 minuta ranije kako bismo se organizovali za polazak. Ove godine, krećemo iznad nekadašnjeg gradskog kupališta, kod Niskogradnje. Pripremite se da zaplovite i istražite prelepe predele duž reke Nišave”, istakli su.

Nakon spusta za sve je pripremljen ručak i dnevna žurka uz ritmove DJ-a.

“Vaša sigurnost nam je najvažnija. Preporučujemo da obujete patike ili adekvatnu obuću za ovu avanturu, kako biste osigurali svoju udobnost i stabilnost tokom spusta. Ne propustite ovu priliku da se pridružite zajednici avanturista, da osetite uzbuđenje brzaka i da se provedete kao nikad do sad! Vidimo se na Nišavi, spremni za nezaboravno iskustvo”, poručili su oni.