Niš u srcu

Konkurs za izlagače na novogodišnjem festivalu “Niš u srcu”, koji će ove godine biti deo manifestacije “Novogodisnji dani u Nišu”, uz podršku grada Niša i Turističke organizacije Niš biće održan od 24. decembra 2022. godine do 1. januara 2023. godine na Trgu Stevana Sremca.

“Fabrika umetnika”  poziva sve zainteresovane kreativce, da se prijave u okviru sledećih kategorija: umetničko stvaralaštvo (slike, grafike, skulpture, knjige…), rukotvorine (suveniri, unikatni radovi, aksesoari…), igračke za decu i novogodišnji ukrasi (hand made), hrana i piće (brza hrana, novogodišnji kolači, liciderska srca…)”, kazali su organizatori.

Foto: Fabrika umetnika; Novogodišnji festival “Niš u srcu”

 Inače, ovo je već 5. put kako se na Trgu Stevana Sremca organizuje celodnevni muzičko-umetnički, novogodišnji program pod nazivom “Niš u srcu“, ali ove godine će u odnosu na prethodne trajati 9 dana. Ukrašene drvene kućice postaju izložbeno-prodajna mesta niških kreativaca i umetnika, ali i mesto gde se može probati kuvano vino, mirisni kolači i ostali niški gurmanluci.

Prijave sa ličnim podacima i fotografijama radova treba poslati na e-mail

fabrika.umetnika.ni@gmail.com

Konkurs traje do 30. novembra, a rezultate ćemo objaviti 2. decembra.

Pročitajte i Niške plesačice na međunarodnom takmičenju u Skoplju osvojile 25 zlatnih medalja.