Zoo Planet u Nišu i ovde godine priprema bogat novogodišnji program. Pored druženja sa životinjama moćićete da sretnete Deda Mraza , Sneška i Vilenjake.

Foto: Zoo Kutak

Posetioci će moći da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, da prave čestitke, slikaju se, jašu konje 17,18. i 24 – 30. decembra od 18 do 21 časova, ali ukoliko želite da učestvujete u ceremoniji dolaska Deda Mraza 17, 18, 24, 25. i 30. decembra, tada je potrebno da se u ZOO Kutku bude najkasnije do 18.20 časova, kako bismo svi zajedno družili sa njim“, kažu u ZOO Kutku.

Ukoliko želite da Deda Mraz dodeli paketić vašem detetu, molimo vas da ponesete​ paketić i da isti uručite vilenjacima u ZOO Kutku.

Foto: Zoo Kutak

Ceremonija dolaska Deda Mraza je u 18.30 časova.

Deda Mrazovi vilenjaci pobegli su sa severnog pola i došli u Niš da malo odmore od pakovanja paketića. Dok ih Deda Mraz traži, oni se zabavljaju po gradu, obilaze znamenitosti i na kraju dolaze u ZOO Kutak, upravo tu će se i Deda Mraz sresti sa njima i Sneškom.

Foto: Zoo Kutak

Do početka programa 17. decembra, u ime Deda Mraza pozivamo sve građane koji vide vilenjake da ih slikaju i slike objave na Facebook i Instagram stranicama Udruženja ZOO Planet. 

Više inofmacija na https://zooplanet.org.rs/novogodisnji-zoo-kutak-sa-odbeglim-vilenjacima-i-deda-mrazom/.