U subotu, 6. aprila u Sportskom centru Čair održaće se treći po redu “Naissus dance fest”, jedan od najvećih plesnih događaja u regionu. Početak je zakazan za 9 sati, a plesni spektakl će trajati do 21 sat.

Više od 1200 takmičara iz preko 20 plesnih klubova širom Srbije očekuje se na ovom festivalu, spremnih da pokažu svoje talente i strast prema plesu u različitim kategorijama takmičenja.

Organizaciju ovog spektakla vodi Plesni klub Boom 018, uz podršku Grada Niša, Gradske opštine Crveni Krst i Gradske opštine Medijana, obećavajući tako jedan nezaboravan dan za sve ljubitelje plesa.

Predsednica Plesnog kluba “Boom 018”, Jelena Aleksić, istakla je da su ponosni što su domaćini trećeg “Naissus dance festa”.

Naissus dance fest ples Niš

“Niš je grad sporta, muzike i plesa! Preponosni smo na organizaciju „Naissus dance festa“ koji organizujemo po treći put, kao i na sve klubove, mlade ljude koji rade sa svom ovom decom, preponosni na decu koja se uče borbenom duhu, lepim manirima i preponosni na roditelje koji na pravi način zajedno sa nama učestvuju u borbi da naša deca odrastu u dobre ljude”, kazala je ona.

Pročitajte i Niške plesačice na međunarodnom takmičenju u Skoplju osvojile 25 zlatnih medalja.