Nišvil

Od utorka 1. marta uslediće promena cene kompleta ulaznica za predstojeći Nišville jazz festival, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta, dok će glavni program festivala za koji se prodaju ulaznice, biti održan od 11. do 14.avgusta 2022.

Kako su saopštili organizatori, prva promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festvalskom prostoru aktuelna je po ceni od 1.900 dinara za parter i bočne tribine do ponedeljka, 28.februara 2022. Inače, dnevna karta za Nišville 2022 će neposredno pred festival koštati 1.900 dinara! 

“Od utorka, 1.marta, cena Kompleta ulaznica iznosiće 2.500 dinara, a od maja meseca biće u prodaji i Pojedinačne ulaznice, kao i karte za VIP tribinu”, kažu organizatori.

Nišvil
Foto: Nemanja Đorđević

Nišville 2022 će 11.avgusta na Main stage-u otvoriti čuveni američki funk sastav Earth, Wind and Fire Experience koji predvodi jedan od osnivača Al McKay, a u glavnom programu nastupiće i jedan od najpoznatijih big bendova na svetu – Mingus Big Bend koji baštini zaostavštinu velikog Čarlsa Mingusa. Potvrđeno je i učešće Julian Marley-a, jednog od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i nastup atraktivne egipatsko – belgijske pevačice Nataše Atlas, te američkog jazz fusion sastava Yellowjackets, koji već dugi niz godina predstavlja jednu od najvećih svetskih koncertnih atrakcija.

Za deset dana festivala od 5. do 14.avgusta 2022 biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača!

Kompleti ulaznica se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs  

Pročitajte i Nišvil Džez Festival.

2 thoughts on “Do 28.februara komplet karata za Nišvil biće po ceni pojedinačne ulaznice”

Leave a Reply

Your email address will not be published.