Niski-nocni-market.

Drugi po redu Niški noćni market, novogodišnji, održaće se 27. decembra od 18 do 24 sata na pijaci “Krive livade”. Za najmlađe će biti organizovano slikanje sa Deda Mrazom.

Pošto je prvi noćni market bio veoma posećen i građani su pitali kada će repriza, najavljujemo noćni market za 27. decembar. Biće u ponudi proizvodi koji se ne prodaju na klasičnoj pijaci, uglavnom od domaćih proizvođača, prirodni proizvodi i stari zanati. Očekivanja su da će ovaj market biti posećeniji, jer se organizuje uoči Nove godine i imaćemo mnogo zanimljivih sadržaja za najmlađe, izjavio je Goran Đorđević, v. d. direktora JKP “Tržnica”.

Nikola Ždraljević, rukovodilac Sektora pijacne uprave i tehničkih poslova, istakao je da prvi market može biti uvršten među značajne događaje za grad.

Posećenost je bila preko 4.000 ljudi. U planu je da ovaj market ima i humanitarni karakter. Zabavu će obezbediti domaći di-džejevi, a posetioci mogu očekivati kvalitetne proizvode i dobru zabavu, dodao je Ždraljević.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju mogu da se prijave na broj 063/8141991 ili putem mejla na niskinocnimarket@gmail.com.

Posetioci mogu očekivati iznenađenja zbog praznične atmosfere, a sve dodatne informacije nalaze se na sajtu JKP Tržnica i instagram stranici Niški noćni market.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *