Nis week

Najveći F&B festival u regionu, Niš Week, održaće se od 13. do 16. juna na niškoj tvrđavi, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo kroz bogat program i raznovrsne zone.

Očekuje vas čak 15 zona bogatog programa koje će zadovoljiti sve vaše želje i ukuse. Posetioci će moći da uživaju u širokom spektru muzičkih žanrova i nastupa poznatih izvođača, dok će bogata ponuda hrane zadovoljiti i najistančanije nepce.

Program Niš Week festivala uključuje:

Četvrtak, 13. jun – 21:00
Hari Mata Hari
Pevač Hari Mata Hari, posle više od decenije, vraća se u Niš. Posetioci će imati priliku da uživo čuju nezaboravne balade i najveće hitove koji su osvojili srca publike širom regiona.

Petak, 14. jun – 21:00
Sergej Ćetković
Jedan od najvoljenijih pevača, Sergej Ćetković, dolazi na festival. Posetioci će moći da uživaju u njegovim hitovima kao što je “Da l’ me oči varaju” i dožive nezaboravan koncert.

Subota, 15. jun – 21:00
ABBA Ring Tribute
Za sve fanove legendarne grupe Abba, subota je rezervisana za spektakularan tribute bend. Ovaj nastup će posetioce odvesti na nezaboravno putovanje kroz vreme sa hitovima grupe Abba.

Pored muzičkih nastupa, festival nudi i Wine & Beer Garden zonu, gde posetioci mogu istražiti najfinija vina i piva iz svih krajeva sveta. U Wine Gardenu će biti dostupna raznolikost nekoliko stotina vrsta najkvalitetnijih vina domaćih i stranih vinarija, dok Beer Garden nudi bogatstvo domaćih i stranih pivskih brendova.

Festival je osmišljen za sve uzraste i interesovanja, sa raznovrsnim sadržajem uključujući sportske aktivnosti, koncerte, i Matinee žurke koje će dodatno začiniti atmosferu.

Festival traje od 13. do 16. juna, a ulaz je slobodan za sve zone, osim Main zone, gde će nastupati Sergej Ćetković, Hari Mata Hari i Abba Tribute.

Niš Week donosi novu eru festivala na tvrđavi, spajajući svetske trendove sa lokalnom kulturom pod zvezdanim nebom. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog događaja!

Pročitajte i KONSTRAKTA i ZEMLJA GRUVA na Nišvillu!