Još samo nekoliko dana je ostalo do spektakularnih nastupa i obeležavanja velikih jubileja: Bijelo dugme 50 godina i Beogradski sindikat 25 godina, a sve to u sklopu Old Timer Fest-a na platou niške tvrđave 22. i 23. juna od 20 časova.

Bijelo dugme nastupa 22. juna u sklopu turneje “50 godina – 50 gradova” u originalnoj postavci sa posebnim emocijama dolazi u Niš. Osnivač benda, Goran Bregović, služio je vojni rok u Nišu i pronašao inspiraciju za neke od najlepših pesama. Pre Bijelog dugmeta, publiku će zagrejati najveći cover bend sa ovih prostora, Penthouse, koji obeležava 30 godina rada.

Beogradski sindikat nastupa 23. juna, donoseći autentični rep i izuzetnu scensku energiju. Njihove pesme su postale himne generacija, ispunjene snažnim socijalnim porukama.

Uz muzički program, posetioci će moći da uživaju u Sajmu zdravog odrastanja i Reviji retro automobila i motora, sa slobodnim ulazom za ove događaje.

Ulaznice za koncerte mogu se nabaviti po ceni već od 1.200 dinara na sajtovima www.oldtimerfest.rs i www.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima u Nišu.