Partibrejkers

Foto: Brian Rasić

Ovog vikenda, 28. septembra, legendarni beogradski bend Partibrejkers održaće koncert u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), čime će svečano zatvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu. Svirka počinje u 21h, a publiku očekuje energičan nastup i beskompromisna rok atmosfera, karakteristična za ovaj bend.

Partibrejkersi, osnovani davne 1982. godine, već četiri decenije zauzimaju vrh domaće rok scene. Bez obzira na razne izazove i turbulentna vremena, bend je ostao dosledan svom jedinstvenom stilu, pružajući publici vrhunski rock’n’roll doživljaj. Na koncertu u Nišu, posetioci će imati priliku da čuju pesme iz svih faza njihove karijere, uključujući i najveće hitove koji su ih proslavili.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.800 dinara mogu se kupiti u pretprodaji do petka, 27. septembra, do 21h. Na dan koncerta, cena karata će biti 2.000 dinara. Prodaja se obavlja isključivo preko sistema Ticket Vision, a karte su dostupne i online putem linka https://tickets.rs/event/partibrejkers_12698.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima u Nišu, uključujući knjižare Indigo, Delfi, Hijeroglif, Big Star Travel, Meridian Nish01 i OMV pumpu.

Ne propustite priliku da uživate u koncertu za pamćenje uz Partibrejkerse i njihovu neponovljivu energiju uživo!