Novonastala nevladina organizacija za mlade “Pet minuta za tebe“ predstavlja svoj prvi događaj- konferenciju za mlade “5 minuta za GEN Z“, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Niš, gde će se konferencija i održati 17. maja tekuće godine od 12 do 14 časova, a cilj je lični i karijerni razvoj mladih.

Ovom konferencijom organizacija “Pet minuta za tebe“ želi da motiviše omladinu i da im primerima vršnjaka ukaže na dalji personalni i karijerni razvoj, kroz adekvatne teme, kao što su liderstvo, lični razvoj, javni nastup i tehnološko preduzetništvo, od strane relevantnih predavača.

“Ovaj događaj ima za cilj da motiviše mlade da kroz primere svojih vršnjaka uvide kako putem brojnih aktivnosti i angažovanja mogu da rade na sebi i razvoju svoje karijere. Predavači će moći da prenesu svoje znanje iz određenih oblasti mladima i da ih upoznaju sa pozitivnim i negativnim iskustvima sa kojima su se susreli na putu do svog, kako karijernog, tako i ličnog razvoja,“ objašnjavaju iz organizacije.

Foto: Pet minuta za tebe

Govornici konferencije biće: Darko Pavlović (student prve godine Ekonomskog fakulteta u Nišu, zamenik načelnika izviđačkog odreda “Josif Pančić“ i lider tima za fundraisig i fenansije u udruženju “Džedajski pokret“), potom Kristina Nikolić (studentkinja Mašinskog fakulteta na smeru Inženjerski menadžment u Nišu, učestvuje u mnogim programima, a najčešće je to Erasmus+, predaje nemački jezik) i Mihailo Mitić (student Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, volonter, oraganizator četiri Erasmus+ razmene mladih u Nišu, osvojio prvo mesto na Nacionalnoj ekološkoj olimpijadi i bronzu na Geografskoj balkanijadi u Sloveniji).

Foto: Pet minuta za tebe

Ovo troje mladih predavača podeliće svoje bogato iskustvo aktivnosti i uspeha sa mladim ljudima, te motivisati ih u ličnom i karijernom razvoju kroz zanimljive teme.

Učesnici konferencije imaće priliku da poslušaju i preznetaciju na temu tehnološkog preduzetništva.

Foto: Pet minuta za tebe

Kako organizatori kažu, konferencija će ugostiti do 200 mladih koji su zainteresovani za temu događaja, kao i predavače, a ovaj događaj predstavlja i priliku mladima da steknu nova poznanstva i umreže se sa drugim mladim ljudima.

Prijave se vrše putem linka: https://forms.gle/X8Xwr3aTtWSiGeYZ8

Pročitajte i Nova organizacija za mlade u Nišu: “Pet minuta za tebe“.