Marija Mirković koja je muzičku karijeru započela uz sastav The Frajle, za koji je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova, u nepunih godinu dana solo karijere niže uspeh za uspehom. 

Spot za novi singl “Moja duša” sniman je u Istanbulu i slikom priča ljubavnu priču o pripadnosti jedne duše koja obećava zagrljaje i pripadnost u trenucima najvećih nevolja.

“Orijentalni elementi moje nove pesme inspirisali su nas da dođemo u jedan od najlepših gradova sveta. Istanbul je čista ljubav, što je i zajednički imenitelj svih pesama koje pišem”, rekla je Mirković.

Foto:  Sandra Mihaljević

Partner u videu je mladi Novosađanin Aleksa Lainović. Iako prvi put pred kamerama, pored dobrog izgleda pokazao je i glumački talenat, ali i visoki stepen profesionalnosti tokom snimanja.

“Iako smo imali dosta zahtevno snimanje, na dosta lokacija u vrlo kratkom vremenu, uspeli smo sve vreme zadržati osmeh na licu i dobru energiju. Verujem da će to osetiti i moja publika gledajući ovaj spot”, kaže umetnica.

Za novu pesmu “Moja duša” ona je napisala i tekst i muziku. 

Kako se navodi u saopštenju njenog PR tima, novi singl je nastavak njene uspešne solo karijere u koju je krenula pre nepunih godinu dana. Nakon što je na prošlogodišnjoj Dori grupa Cambi otpevala hit “Zaljubljen”, odmah je proglašena najvećim pozitivnim iznenađenjem tog takmičenja. Kompozicija je ostvarila niz nominacija među kojima su za Zlatni studio, Hit godine na Narodnom radiju, a proglašena je i jednom od najstreamanijih pesama godine.

Protekli period Marija Mirković obeležila je i brojnim saradnjama posebno pišući za Alku Vujicu sa kojom, kako je i najavila, stvara pozitivne i energične pesme u kojima se prepoznaju sve žene. Marija je kao autor započela saradnju sa raznim izvođačima čije ćemo pesme imati prilike da čujemo u ovoj godini.