Na prestižnom takmičenju Miss Teen International u Nju Delhiju, u Indiji, Venera Stanisavljević iz Niša postala je “Miss Teen Europe“ i našla se u Top 5 najlepših devojaka sveta. 

Pored dosadašnjih titula (Miss Serbia top 5, 2021, Miss Teen International Serbia 2022, Ambasador of Serbia and Sharm El Sheik) ova lepa tinejdžerka, uz puno truda i rada, otišla je korak dalje i svojim snovima dodala još dve titule na takmičenju u Indiji, čiji je uživo prenos pratila i ekipa SE serbianews-a.

Venera Stanisavljević Miss
Foto: Privatna arhiva

Mlada Nišlijka je sa ponosom i sa puno šarma predstavljala svoju zemlju. Na putu do uspeha dobijala je veliku podršku rodbine, prijatelja i svih poštovalaca njenog zalaganja. Na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici uredno je obaveštavala javnost o svim aktivnostima i doživljajima u stranoj zemlji u koju je, kako je na Fejsbuku naglasila njena majka, Maja Cakić, otišla potpuno sama, bez pratnje, ekipe, menadžera i mnogo kofera.

“Nakon nedelju dana napuštam Nju delhi  punog srca i sa novim iskustvima i prijateljstvima koje sam ovde stekla. Zadovoljstvo mi je bilo da dan provedem sa devojkama iz celog sveta, gde smo svakodnevno jedna drugoj darivale poklone iz svojih država i prepričavale istoriju i tradiciju naših naroda“, napisala je Venera na Fejsbuku.

Ona kaže da je uživala učeći o drugim kulturama, ali da nije štedela na tome da svoju zemlju predstavi na najbolji način. Uživala je u programu i aktivnostima organizatora, te joj je svaki minut u toku dana bio ispunjen.

Venera Stanisavljević Miss
Foto: Privatna arhiva

“Sve devojke su bile dobronamerne, prijatne i druželjubive i zaista sam srećna što sam bila deo ovog tima, ali pre svega, želim da izdvojim devojku iz Belgije, Danicu, sa kojom sam se posebno povezala i koju sam pozvala da dođe i lično upozna Srbiju“, otkriva svoja iskustva misica i zahvaljuje se kompaniji Miss Serbia, kao i članovima porodice i drugim ljudima koji su joj bili pomoć i podrška na ovom ne tako lakom, ali uspešnom putu.

Venera uzbuđeno ističe da je ponosita Srpkinja i da je svoju zastavu visoko i gordo vijorila Indijom, a ekipa SE serbianews-a joj upućuje iskrene čestitke za postignuti uspeh i ističe da je sada ona ponos, kako grada Niša, tako i zemlje Srbije. 

Zapratite Veneru na njenoj Instagram stranici https://www.instagram.com/venera__st/.

Pročitajte i Mlada, lepa i pametna: Nišlijka Venera među pet najlepših u Srbiji.