Miroslav ilić

U okviru manifestacije “Grdeličko leto” na Trgu u Grdelici velikan narodne muzike, Miroslav Ilić, održaće koncert 09. jula sa početkom u 21 čas. Kako su najavili organizatori, očekuju se spektakularno veče u ovoj maloj varošici na jugu Srbije.

“Pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu na najavljeni spektakularni koncert Miroslava Ilića u Grdelici”, rekao je direktor Doma kulture Marko Trivunić.

“Grdeličko leto” je kulturno – zabavna manifestacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz Niša, Leskovca, Lebana, Vlasotinca, Grdelice, ali iz Bugarske i Severne Makedonije.

Grdeličko leto
Foto: Dom kulture Grdelica

“Grdeličko leto traje oko 20h30 dana u letnjim mesecima. Bude organizovano oko desetak koncerata i 4-5 manifestacija. Za vreme trajanja Grdeličkog leta, bude oko 30.000 posetilaca”, rekao je Trivunić.

Kako je dodao, najpoznatiji pevači i bendovi koji su nastupili na grdeličkom letu su: Vlatko Stefanovski, Kaliopi, Alen Islamović, Van Gog, Dženan Lončarević, Dejan Cukić, Tropiko bend, Amadeus bend, Milan Dinčić Dinča, Stevan Anđlković, Aleksandra Dimitrijević (Zvezda Granda) i mnogi drugi.

Grdeličko leto
Foto: Dom kulture Grdelica

“Iza kvalitetnog programa “Grdeličkog leta” stoji veliki trud i zalaganje menadžmenta Doma kulture u Grdelici. Pokrovitelj je Grad Leskovac. Sponzori su takođe važni u organizaciji Grdeličkog leta”, istako je Trivunić.

Na Grdeličkom letu nastupaju i lokalni bendovi, trubači, plesni klubovi i mnogi drugi.

U okviru Gredeličkog leta održavaju se i druge manifestacije poput Grdeličke regate, Sajama vina i roštilja, Pihtijade, Moto skupa, kao i večeri posvećene Grčkoj, Makedoniji gde možete probati njihove tradicionlane specijalitete i čuti muziku iz ovih nama dragih država.

.